Ajax inbrottslarm


Med en strävan efter att vara innovativa har företaget introducerat banbrytande säkerhetslösningar, avsedda att förenkla och förbättra skyddet för både hem och företag. Företaget har ukrainsk bakgrund.

Kontakta oss

Innovativa säkerhetssystem

Ajax Systems står ut genom ett stort fokus på avancerad trådlös teknologi för inbrottslarm. Deras system för inbrottsskydd erbjuder en pålitlig och säker kommunikation mellan systemets komponenter, vilket gör det idealiskt även för stora fastigheter.

Den enkla installationen och hanteringen genom Ajax-appen gör det möjligt för er användare att hålla ett öga på säkerheten i realtid, från var som helst i världen.

Ajax Systems har inte bara lyckats skapa ett säkerhetssystem som varnar för inbrott. Det går också att lösa så att den upptäcker brand, översvämningar och andra potentiella faror. 

De enkla linjerna, enhetliga färgschema och det moderna utseendet har gjort deras produkter särskilt eftertraktade.

  

Ajax inbrottslarm
Ajax inbrottslarm

Ajax inbrottslarm – skydd oavsett fastighet

Ajax Systems erbjuder inte bara produkter. De, genom oss, erbjuder anpassningsbara lösningar som kan skräddarsys för att uppfylla specifika behov i hem, butiker eller större kontorskomplex. Systemets modulära design gör det enkelt att justera skyddet efter nya eventuella krav.

Ajax Systems är en hungrig aktör inom säkerhetsbranschen som kombinerar högkvalitativa, användarvänliga produkter med innovativ teknik.

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor om systemet, eller om ni vill ha en offert. Kvalitet är en garanti när ni väljer Ajax.

Kostnadseffektiva säkerhetsåtgärder 
Kontakta oss