Dahua kamerautrustning


Känt för sin höga kvalitetsstandard och är en av de mest efterfrågade lösningarna vad gäller kameraövervakning. Vi säljer och installerar utrustningen, varpå ni och era ägodelar kan känna sig trygga under en lång tid framöver.

Kontakta oss

Pålitlig kamerautrustning från Dahua

Vår utrustning från Dahua erbjuder ett omfattande utbud av övervakningskameror, inspelningsapparater och tillhörande programvara. Produkterna kännetecknas bland annat av dess användarvänlighet samt att de har en robust konstruktion, med skyddsglas som är motståndskraftigt mot vandalism.

Dahua-systemen är dessutom utformade för att vara flexibla och skalbara, vilket gör dem lämpliga för installationer av alla storlekar. De kombineras ofta med system från Ajax, för en heltäckande säkerhetslösning.

Kamerorna i sig har också mycket hög upplösning, vilket är väldigt fördelaktigt om man vill zooma in på mindre detaljer. Systemet är därmed mycket kostnadseffektivt, med tanke på det relativt låga priset och den moderna tekniken.  

Kamerautrustning övervakning Dahua
Kamerautrustning övervakning Dahua

Privatpersoner, företag och BRF:er

Som sagt är våra kamerasystem från Dahua flexibla och skalbara, vilket gör att de kan installeras ensamma utanför exempelvis en villa, eller i ett större antal i och utanför ett kontorskomplex.

Bland våra kunder finns privatpersoner, företag, butiker, restauranger, bostadsrättsföreningar och många fler. Anlitar ni oss kan ni räkna med att få skräddarsydd hjälp utifrån just era förutsättningar.

Det är också möjligt att lägga till molnbaserade lösningar, vilket gör att ni enkelt får tillgång till liveövervakning och inspelningar när som helst och varifrån som helst.

Kontakta oss för mer information om Dahua's kamerautrustning!

Skräm bort inbrottstjuvarna
Kontakta oss